Παραταση διαγωνισμού καινοτόμου επιχειρηματικής ιδέας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας από το Aroma Innovation Hub

 In Uncategorized

 

Πάτρα, 25 Απριλίου 2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ έως 10 Μάϊου για όσους δεν πρόλαβαν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Καινοτόμου Επιχειρηματικής Ιδέας και Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε  άτομα ή ομάδες με καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και σε νεοφυείς επιχειρήσεις (ενεργές όχι περισσότερο από 5 χρόνια) σε όλη τη γραμμή παραγωγής και εκμετάλλευσης των Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών (καλλιέργεια, τυποποίηση, παραγωγή προϊόντων υγείας και διατροφής).

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Πρέπει μόνο να συμπληρώσετε την αίτηση στον ιστότοπο του Aroma Hub στην ακόλουθη διεύθυνση:   https://docs.google.com/forms/d/1nkc6Ps_9SepiQJl6wDfYN0z0u2fhHD3NVEOC8CYrWr8/edit   .

Πληροφορίες σχετικά με το Διαγωνισμό: https://www.aromahub.gr/?page_id=495 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε email στο info@aromahub.gr ή καλέστε στο +302610911537.

Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει από τριμελείς ανεξάρτητες κριτικές επιτροπές και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε μία εκδήλωση ανοικτή στο κοινό με βραβεύσεις και παρουσιάσεις των νικητών στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία !

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search